• Nieuws

Aangepaste elektrische driewielers

De vraag naar aangepast fietsen neemt steeds meer toe. De bevolking wordt ouder en wil/kan langer mobiel blijven. Helaas lukt het soms niet meer op een “normale” tweewieler te rijden omdat u bijvoorbeeld last krijgt om het evenwicht goed te bewaren maar we zien ook vele andere oorzaken zoals bijvoorbeeld slechtziendheid waardoor een tandem of een vierwieler geschikt kan zijn. Wat de reden ook is om een aangepast fiets aan te schaffen, wij zullen u proberen zo goed mogelijk te begeleiden om een gepaste oplossing te bieden. 

Het merk van Raam bied vele mogelijkheden. Deze Achterhoekse fabrikant maakt al vele jaren aangepaste fietsen zoals tandems, driewielers en vierwielers. Deze fietsen worden in hun pas geopende nieuwe fabriek volledig met de hand gemaakt. Naast vele verschillende kleuren, verschillende accu’s en motoren kunnen de fietsen ook gebouwd worden op de maten van de berijder zoals bijvoorbeeld een extra laag of hoog frame maar ook voor mensen met overgewicht extra versterkte frames.

Omdat het belangrijk is eerst te kunnen proefrijden hebben wij verschillende testmodellen aangeschaft. U kunt bij ons verschillende modellen in de winkel bekijken en uit proberen zoals de Easy Rider, Maxi Comfort, Scoobo en de loophulp. Mocht u interesse hebben in een ander model dan is het mogelijk de fiets uitvoerig te testen op de testbaan bij Van Raam. Het is ook mogelijk een testfiets van de fabrikant naar ons te laten sturen om te testen. U kunt ons vrijblijvend vragen naar de voorwaarden.

Indien u interesse heeft en wij graag u goed willen helpen verzoeken we u vooraf een afspraak te maken met één van onze adviseurs.