Fiets van de zaak - Fietslease

Fietsplan

Uw werkgever stelt binnen de WKR-regeling een budget in. U mag bijvoorbeeld tot 1500,- een fiets uitzoeken welke met uw bruto salaris verrekend wordt en het bedrag daarboven uw eigen bijdrage is. Het kan zijn dat u werkgever een factuur vraagt en deze aan u of aan ons betaald. Het kan ook zijn dat u werkgever aangesloten zit bij een bedrijf welke dit regelt.
Wij zijn aangesloten bij o.a.:

 

 

Fietslease

Per 1 januari 2020 bestaat er een nieuwe interessantere fietsregeling. De Leasefiets voor werkgevers, werknemer en ZZP’ers. Het volledige leasebedrag wordt namelijk in mindering gebracht op het bruto loon waardoor het fiscale voordeel vele malen groter is dan bij de oude regeling. Daarnaast kun je 36 maanden lang onbezorgd fietsen omdat het maandelijkse leasebedrag inclusief onderhoud en verzekering is. Na 36 maanden is het mogelijk om de fiets over te kopen. Om het fietsen onder werknemers te stimuleren kiezen veel werkgevers ervoor een deel mee te betalen.
Wij zijn aangesloten onderstaande bedrijven.

Privé lease

Nederland is een echt fietsland. Per jaar fietst een Nederlander gemiddeld 1.018 kilometer. Wanneer het om die ritjes naar het werk gaat, pakken we vaak nét wat te snel de auto. Met een leasefiets van wordt het nu makkelijker en gezonder om op het werk te komen. U Kunt bij ons ook een fiets privé leasen. U staat nooit meer vast in de file én er zijn geen hoge aanschafkosten aan het leasen van een fiets verbonden. U least een fiets inclusief services als pechhulp en onderhoud & reparatie. Daarnaast bent u verzekerd tegen diefstal en schade én gaat de leasefiets gepaard met een ongevallen opzittende(n)verzekering inclusief een verhaalsrechtsbijstand verzekering. Zorgeloos en gezond onderweg met uw eigen leasefiets.

   

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder!

     
           
Lease Adviseur   Lease Adviseur   Lease Adviseur  
Nico van der Woude   Remco Piek   Richard Boorsma  

 


Terug
Deel het met uw vrienden!


Plan uw winkelbezoek

Plan uw reparatie

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9:00 - 12:30 en 13:00 - 18:00
Woensdag:  9:00 - 12:30 en 13:00 - 18:00
Donderdag:  9:00 - 12:30 en 13:00 - 18:00
Vrijdag:  9:00 - 12:30 en 13:00 - 18:00
Zaterdag:  9:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook