• Info

Leaseplan

Privé lease

Nederland is een echt fietsland. Per jaar fietst een Nederlander gemiddeld 1.018 kilometer. Wanneer het om die ritjes naar het werk gaat, pakken we vaak nét wat te snel de auto. Met een leasefiets van Friesland Lease wordt het nu makkelijker en gezonder om op het werk te komen. Bij Friesland Lease kunt u nu ook privé een elektrische fiets leasen.  U staat nooit meer vast in de file én er zijn geen hoge aanschafkosten aan het leasen van een fiets verbonden. Bij Friesland Lease least u een fiets inclusief services als pechhulp en onderhoud & reparatie. Daarnaast bent u verzekerd tegen diefstal en schade én gaat de leasefiets gepaard met een ongevallen opzittende(n)verzekering inclusief een verhaalsrechtsbijstand verzekering. Zorgeloos en gezond onderweg met uw eigen leasefiets via Friesland Lease.

Privé Lease van Friesland Lease is inclusief de beste voorwaarden. Wilt u meer informatie hebben of een passend voorstel voor uw situatie, neemt u dan contact op met ons op telefoonnummer 0517-394411 of vraag ons om u terug te bellen op een voor u passend tijdstip via: info@vanderwoudefietsen.nl

Bekijk productleaflet 

Zakelijke lease

Bij Friesland Lease kunt u uw fiets, bijvoorbeeld een high speed e-bike, leasen op basis van een operationele lease constructie. In ruil voor een vast bedrag per maand least u een (elektrische) fiets naar keuze, inclusief alle bijbehorende kosten. In overleg met uw werkgever kunt u zelf een fiets uitzoeken bij een BOVAG-fietsbedrijf bij u in de buurt. Die samenwerking met BOVAG betekent dat zowel wij bij Friesland Lease als uw BOVAG-fietsbedrijf op hetzelfde niveau zitten dat BOVAG hanteert. Zo voldoen we altijd aan alle vereiste kwaliteitseisen en kunt u gebruik maken van de BOVAG Garantie. Na de leaseperiode kunt u er voor kiezen om de fiets over te nemen voor een van tevoren afgesproken bedrag.

Klaar om een fiets of e-bike van Friesland Lease te leasen en fit naar uw werk te gaan? Of wilt u eerst nog wat meer weten? Neem vandaag nog contact  op met Friesland Lease of met één van onze verkoopadviseurs.