Van der Woude Fietsen levert aan Magis Ambulante Begeleiding leasefietsen voor haar medewerkers


Van der Woude Fietsen levert aan Magis Ambulante Begeleiding leasefietsen voor haar medewerkers


Magis ambulante begeleiding is gevestigd in Franeker en vele medewerkers wonen in de buurt van het kantoor en cliënten wonen soms ook op fietsafstand. Toch werden er vele km-ers met de auto gereden. Eigenaresse Bianca Seerden van Magis wilde dat graag anders en nam contact op met Nico van der Woude, eigenaar van Van der Woude Fietsen over de mogelijkheden om e-bikes aan haar medewerkers aan te bieden.

Wie is Magis Ambulante Begeleiding

Magis ambulante begeleiding is een professionele zorgverlener die maatwerk levert aan de cliënt. Er is geen cliënt hetzelfde, allemaal hebben ze hun eigen problematieken zodat ieder een individueel traject krijgt. De ondersteuning die geboden wordt is gebaseerd op een persoonlijk begeleidingsplan en is afhankelijk van de leefgebieden waar hulp gewenst is.

Magis ambulante begeleiding is vooral gericht op mensen met een beperking. Dit kan variëren van psychische, financiële, verslaving en gedragsproblematiek, autisme, LVG of een combinatie van de hierboven genoemde problematieken. Tevens staat Magis klaar voor ex- gedetineerden(die aantoonbare hulp nodig hebben) voor terugkeer naar de maatschappij. De begeleiding die zij bieden is bedoeld voor gezinnen, jeugd en volwassenen. Voor gezinnen en jeugd heeft Magis collega’s die SKJ geregistreerd zijn.

Fiets van de zaak voor kleine en grote bedrijven

De al jaren bestaande fietsregeling wordt vanuit de werkkostenregeling (WKR) vergoedt. Hier zit voor een werkgever een maximaal bedrag per jaar aan vast. Bij de ene werkgever kan de werknemer dan tot 749,- een fiets met fiscaal voordeel aan schaffen en bij de andere werkgever soms tot 1500,-. Het komt dan geregeld voor dat halverwege het jaar het budget op is en niet de hele fiets fiscaal aftrekbaar is met bruto – netto loon. Werknemers met weinig personeel hebben vrijwel niets aan deze regeling en vaak een hele administratieve rompslomp.

Met de komst van de nieuwe regeling, de Leasefiets, wordt het gehele bedrag in mindering gebracht op het bruto loon, m.a.w. dat het gehele bedrag fiscaal aftrekbaar is en valt buiten de WKR regeling. Zo is het zeer aantrekkelijk gemaakt voor een werknemer om een e-bike aan te schaffen en kost het de werkgever niets. En onbezorgd fietsen want alle onderhoud en verzekering zit in het maandelijks bedrag. Deze regeling is al mogelijk vanaf 1 werknemer en ook voor ZZP’ers.

In vele gevallen betaald de werkgever ook maandelijks een deel mee, zo ook bij Magis. Bianca Seerden: “Wij vinden het belangrijk onze werknemers meer te bieden, zo ook een goede fietsregeling. Hierdoor gaan onze werknemers vaker fietsen en zullen ze hun fitter voelen. Ook vind ik het belangrijk dat we een goede werkgever zijn. De auto’s zullen nu vaker op de zaak blijven staan waarmee we ook weer duurzaam bezig zijn. Al met al zijn we heel positief met deze regeling” en goed begeleid door Nico van der Woude”.

Interesse in een zakelijk lease fiets?

Bent u werkgever en wilt u meer informatie over deze nieuwe regeling. Dan kunt u contact opnemen met van der Woude Fietsen. Alle medewerkers hebben trainingen gevolgd om Leasefietsen aan te bieden.

Bent u als werknemer geïnteresseerd, neem dan eerst contact op met je werkgever. De werkgever moet de regeling wel aanbieden. Op zich zou iedere werkgever dit kunnen aanbieden want de regeling (hoeft) de werkgever namelijk niets te kosten.

 

Op de foto: v.l.n.r.: Bianca Seerden (eigenaresse Magis) – Dave Hartman (werknemer Magis) – Nico van der Woude (eigenaar van der Woude Fietsen) en Sandra Zeilmaker (werknemer Magis).


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer nieuws

3 tips voor het plannen van een fietstocht

Er zijn maar weinig dingen die je zoín gevoel van vrijheid geven als een ritje op je fiets: soms is een ritje van slechts een paar kilometer buiten de stad genoeg om te genieten van je uitje. Maar voordat je op pad gaat, volgen hier enkele tips voor de perfecte fietstocht.

Nieuw - Bobike One Eco

Het beste compromis tussen duurzaamheid en veiligheid

Fietsen is gezond! De gezondheidsvoordelen op een rij


Tips voor het veilig gebruiken van een fietshelm.

Jaarlijks gebeuren er veel ongelukken onder fietsers met hersenletsel als gevolg. Het dragen van een fietshelm verkleint de kans op hersenletsel met 60%. Wij bieden helmen voor iedereen, voor jong en oud, amateur tot prof, en de fietser die dagelijks naar het werk of school fietst. Een fietshelm is gťťn petje dat je op het achterhoofd draagt. Je ziet het vaak, maar zo draag je de helm niet goed. Voorhoofd, gezicht en de slapen zijn dan slecht beschermd.

Van Raam fietsen


Pegasus E-bikes

Ga jij voor een sportieve e-bike?

Veilig op de fiets met Bobike

Bobike ontwikkelt, ontwerpt en produceert al fietszitjes sinds 1978. De kans is dus zeer aanwezig dat je zelf vroeger ook in een Bobike zitje vervoerd bent. De fietszitjes van Bobike worden ontworpen in Nederland, geproduceerd in Europa en kenmerken zich door een stijlvol, fris ontwerp dat perfect aansluit bij de huidige fietstrends. De fietszitjes van Bobike sleepten dan ook al diverse awards in de wacht waaronder een IF Design Award voor de Bobike Exclusive. Niets is zo fijn als lekker fietsen met je kind. Of het nu gaat om korte ritjes van en naar de opvang of een lange tocht door de natuur, de tijd die jullie samen buiten doorbrengen doet jullie beiden goed. Met een fietszitje kun je je kind veilig en comfortabel vervoeren. Wanneer jouw kind voor langere tijd stevig rechtop kan zitten, mag het mee op de fiets. Gemiddeld is dat bij een leeftijd van 9 maanden tot 1 jaar. Dan zijn de nek- en rugspieren van je kind namelijk sterk genoeg en bestand tegen het gehobbel op de fiets. Wil je je baby toch al eerder meenemen op de fiets? Gebruik dan een autostoeltje dat je met speciale beugels achterop je fiets bevestigt.

Carqon dť premium bakfiets


Welke fietsonderdelen slijten snel?

Welke fietsonderdelen slijten snel? Je fiets heeft, net als andere gebruiksvoorwerpen, soms een beetje extra liefde nodig. Bewegende onderdelen van de fiets slijten vaak sneller dan de rest en dat is ook niet altijd zichtbaar. Welke onderdelen moet je in de gaten houden?

Zeven redenen om (vaker) de fiets te pakken!

Mobiliteitsalternatieven, meer leefbare steden en veranderende levensstijlen zijn actuele onderwerpen voor de publieke discussie, met name in het jaar waarin we met regelmaat worden gewezen op het belang van harmonie met onze buren en de natuur. Nu meer dan ooit heeft visie op een gezondere en duurzamere benadering van stedelijke mobiliteit, met de fiets als middelpunt, een nieuw niveau van urgentie bereikt. Gelukkig zijn er al enkele stappen in de goede richting gezet. Er komen meer fietspaden bij in de steden; sinds begin maart is er in Europa meer dan een miljard euro uitgegeven aan fietsinfrastructuur en is er 2.300 km aan nieuwe fietspaden aangelegd. In veel landen bieden overheden stimulansen voor de aanschaf of het onderhoud van zowel elektrische als niet-elektrische fietsen en belonen zij degenen die met de fiets naar het werk gaan. Tweewielige vervoermiddelen zijn heel populair, en we zijn getuige van wat velen noemen een 'fietsrevolutie' in de straten van de stad en in onze dagelijkse routines. Overal waar je kijkt herontdekken mensen de voordelen van een leven als fietser, kiezen ze voor de fiets als hun belangrijkste vervoermiddel in de stad en fietsen (i.p.v. rijden) ze naar hun plaats van bestemming. Dit heeft natuurlijk een dubbel positief effect: het heeft een grote invloed op het individuele welzijn en levert tal van voordelen op voor de stad en haar omgeving. Fietsend door het leven gaan heeft veel voordelen, maar ken jij ze allemaal? De volgende zeven voordelen vormen een uitstekend "motiverende toolkit" voor elke keer dat je in het zadel gaat zitten!

Nieuw magazijn


Lease een E-Bike


Aangepaste elektrische driewielers


Virologen zien fietsen als perfecte zelfbescherming


Geen verrassingen achteraf met een BOVAG Leasefiets


Revolutionaire band zonder lucht van SchwalbePlan uw winkelbezoek

Plan uw reparatie

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9:00 - 12:30 en 13:00 - 18:00
Woensdag:  9:00 - 12:30 en 13:00 - 18:00
Donderdag:  9:00 - 12:30 en 13:00 - 18:00
Vrijdag:  9:00 - 12:30 en 13:00 - 18:00
Zaterdag:  9:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook