• Nieuws

Revolutionaire band zonder lucht van Schwalbe

Schwalbe heeft het revolutionaire Airless System op de markt gebracht, een band zonder lucht. In plaats van lucht bestaat de binnenband uit een extreem elastisch thermoplastisch Polyeurethaan.

Onderhoudsvrij: Dankzij de Schwalbe Airless System kunt u 100% onderhoudsvrij fietsen. Het elastisch thermoplastisch Polyurethaan zorgt voor een lichte loop en comfort.

10.000 kilometer zorgeloos fietsen: Zorgeloos fietsen, dat is bij deze band letterlijk het geval. Bij normaal gebruik kan er tot wel 10.0000 kilometer zorgeloos worden gefietst met het Airless System. Zonder onderhoud. Je kunt nooit meer lekrijden en je hoeft nooit meer te pompen.

Band ‘gedraagt’zich als band met lucht: Met een gevoelsmatige luchtdruk van rond de 3.5 bar zijn de rijeigenschappen vergelijkbaar met die van een binnenband. In de showroom staat een demo model klaar om zelf te ervaren!

Klik hier voor meer informatie

De prijs verschilt per type fiets. Wij informeren u hier graag over. U kunt ons bellen op 0517-394411 of mailen naar info@vanderwoudefietsen.nl

Bij een lichaamsgewicht van meer dan 95 kg wordt het systeem afgeraden.