Service en Garantie

Bij reparatie een gratis leenfiets

Kan uw fiets niet onmiddellijk worden gerepareerd, geen nood. Wij weten hoe vervelend het is om uw vertrouwde tweewieler te moeten missen, en stellen u dan ook, indien gewenst, een leenfiets ter beschikking. Fiets bij ons gekocht? Altijd gratis leenfiets! Anders bij reparaties onder € 50,- bijdrage leenfiets € 5,- en e-bike leenfiets € 10,-. 

Zadel omruilgarantie

Een zadel moet prettig zitten zodat u zonder zadelpijn lekker kunt fietsen. Bij Van der Woude Fietsen kunt u altijd eerst een zadel uittesten. U komt er dan vrij snel achter welke breedte en hardheid het beste zit. Indien u onverhoopt toch niet tevreden bent met uw keuze, dan kunt u uw zadel binnen de gestelde termijn alsnog omruilen.

Voor aankoop een gratis proefrit

Maak, voorafgaand aan uw uiteindelijke keuze, een proefrit op de gewenste fiets! Deze ervaring zal vast en zeker bevestigen dat u de juiste fiets heeft gekozen!

Gratis 1e servicebeurt voor uw nieuwe fiets

Een nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhoudsbeurt (2-6 maanden) geheel gratis aanbieden. Niet goed? Zonder problemen geld terug. Bent u echt niet tevreden met uw aankoop dan krijgt u zonder problemen uw geld terug, mits het product onbeschadigd is natuurlijk. Voor verdere bepalingen hieromtrent kan één van de medewerkers u uitgebreid voorlichten.

Quick service voor kleine reparaties

Indien uw fiets maar een kleine reparatie nodig heeft, is er de speciale ‘quick service’ waardoor de reparatie snel en direct uitgevoerd kan worden terwijl u wacht of even een boodschap gaat doen. Zodoende kunt u weer snel op uw gerepareerde fiets stappen! We vinden het fijn als u van te voren aangeeft als u langs komt. Neemt u hiervoor contact met ons op. 0517-394411.

Fietsregistratie

Bij aankoop van een nieuwe of 2e handsfiets wordt uw fiets gratis geregistreerd in onze eigen database en bij het RDW. Door de nauwe samenwerking met de Politie kan uw rijwiel, bij diefstal dan sneller worden terug gevonden.

Sleutel bestelservice

Sleutel verloren!

U kunt hier een nieuw sleutel bijbestellen.

Let op! Als u fiets verzekerd is moet u hiervan altijd melding doen bij de verzekering! Als uw verzekering bij ons is afsloten regelen wij dit voor u.

Garantie

Koopt u bij een tweewielerbedrijf dat bij BOVAG is aangesloten een gebruikte fiets met een aankoopwaarde van € 250,– of meer, dan kunt u tot twaalf maanden lang aanspraak maken op de BOVAG-garantie. Tenzij dit op de koopovereenkomst nadrukkelijk is uitgesloten. Op alle reparaties die het tweewielerbedrijf uitvoert, geldt standaard drie maanden BOVAG-garantie.

Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn na een reparatie, dan kunt u dus altijd terugvallen op het bij BOVAG aangesloten tweewielerbedrijf. En komt u er samen niet uit, dan is er het ANWB/BOVAG Bemiddelingsbureau. Onafhankelijke deskundigen zullen dan proberen een oplossing te vinden waar beide partijen tevreden mee zijn. Voor advies en vragen kunt u altijd terecht bij ons in de winkel.

Natuurlijk bent u altijd welkom om het assortiment fietsen, kleding en onderdelen & accessoires te bekijken.

Graag tot ziens!


Terug




Deel het met uw vrienden!


Plan uw winkelbezoek

Plan uw reparatie

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9:00 - 12:30 en 13:00 - 18:00
Woensdag:  9:00 - 12:30 en 13:00 - 18:00
Donderdag:  9:00 - 12:30 en 13:00 - 18:00
Vrijdag:  9:00 - 12:30 en 13:00 - 18:00
Zaterdag:  9:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook